Näitan 1–12 tulemust 21-st

Itaalia köögis on oliiviõlil väga tähtis koht. Hea õlita ei ole võimalik valmistada midagi. Seega esimene nõuanne kõigile Itaalia köögi ja söögi armastajatele: ostke väga hea kvaliteediga oliiviõli! Nii nagu õlil, on ka maitseainetel oluline koht Itaalia köögis. Enim kasutatavad on küüslauk, pune, rosmariin, tšillipipar ja basiilik. Milliste toitude puhul ja kui palju mida kasutada selgitame retseptikogus!

Õlide juures on märgitud oliivid, mida on kasutatud õlide tootmiseks ning sellest tulenev õli maitse ja aroomi intensiivuse aste.

Kui Te ei ole oliiviõliga harjunud, siis soovitame kindlasti alguses proovida maheda maitsega 1L myitaly.ee poolt valitud oliiviõli, mis on segu Nocellara, Biancolilla ja Moresca oliividest. Tõelistele õligurmaanidele soovitame aga Primo oliiviõli, mis sisaldab vaid Tonda Iblea oliive ning on ka 2013.a oliiviõlide pimedegusteerimise võitja Eestis!

Kõik ÕLID on KÜLMPRESSITUD st. toodetud tänapäevase jätkuvtsükliga tehnoloogial (kahefaasiline horisontaaltsentrifuug). Kasutatud EI OLE kuumutamist, keemilisi modifikatsioone, surve filtrimist või kunstlike maitse, lõhna ja -säilitusaineid!