Itaalia traditsioonide järgi käsitsi valmistatud pasta koosneb kahest lihtsast komponendist: veest ja jahust. Mõnikord lisatakse eelnimetatud toorainetele ka muna (pasta all´uova) ning seda pastasorti iseloomustab kollakas toon. Seega on lihtne valmistada isetehtud pastat ka kodus. Tuleb vaid leida hea kvaliteediga jahu ja värske vesi. Taignale võib lisada ka paprikapulbrit; tulemuseks on punakas pasta, spinati pulbrit, tulemuseks rohekas pasta jne. Meie koduleheküljelt leitav retseptikogu tutvustab teile tulevikus käsitsi pasta valmistamist ning pasta lõikamiseks vajaminevaid tööriistu. Camp’ Oro pasta valmib Molise mägikülas viie õe poolt majandatavas väikses pastatehases. Pasta valmistamiseks kasutatav durum jahu on hoolega selekteeritud ja mägedes on saadaval hulgaliselt allikavett. Kaks komponenti, millest pasta valmib! Hea ja kvaliteetse pasta valmistamiseks on vaja aega. Käsitööna valminud pastataina sõtkumine on pikk protsess, pasta lõikamine ning kuivama asetamine toimub enamjaolt käsitsi ning pastal lastakse rahulikult ja pikemalt kuivada. Kõik need väiksed detailid teevadki Camp´Oro pasta eriliseks ja nauditavaks!
Lisaks valmistab Camp´Oro ka klassikalist kvaliteetset pastat, mida valmistatakse industriaalselt ja on klassikalisemate vormide ning soodsama hinnaga. Kõik tooted on 500g pakkidena.
—