Näitan 1–12 tulemust 15-st

Parimad jahud pizza, pasta, ciabatta ja saiade valmistamiseks saabuvad meile Parmast Molino Grassi pere-ettevõttest.
Molino Grassi sai alguse juba 1934-ndal aastal, kui hakati tootma jahu saia valmistamiseks.
60-ndatel alustati durumjahu toomist. 90-ndatel oli Molino Grassi esimeste hulgas, kes mõistis mahetootmise ja mahetoodete tähtsust.

Tänapäeval on Molino Grassi üks juhtivaid mahetootjaid, kes samal ajal teeb palju uurimistööd, katsetab erinevaid teravilju ja püüab luua uusi kvaliteetseid jahutooteid.
Molino Grassi jahvatab iga päev 220 tonni durumjahu ja 220 tonni pehme nisujahu.
Samuti tõestavad Molino Grassi toodete kvaliteeti mitmed sertifikaadid (BRC, IFS jpt.)