Jahu pizza napoletano 25kg

75.00 

Hoolikalt valitud teradest valmistatud spetsiaalne pizzajahu Molino Grassilt.

Kas sa oled tihti mõelnud, miks kodus ei tule pizza või focaccia nii maitsev ja krõbe kui pizzarestoranis? Põhjus on tavaliselt just õige jahu puudumises. Pakume jahu, millest saab kodus valmistada lihtsalt nii pizzat kui ka focacciat.

Pizzajahu on meie popim jahu. Õigel käsitlemisel saab sellest jahust imehea pizzataigna, mis on elastne ja kohev.  Ehe Napoli pizzataigen sisaldab vaid jahu, vett , soola, imevähe pärmi  või juuretsit.  Jahu sobib ka focaccia valmistamiseks, st taignate jaoks, kus on rohkem pärmi ja ka rasva. Sobib segamiseks manitoba jahuga kui teete näiteks pizzakringlit või pirukaid.

Pizza napoletano jaoks:

800 g  jahu kohta kasuta ca 2g  presspärmi, vett ca 500 ml, 25g soola. Sega kokku, töötle kuni tainas on täiesti ühtlane ja sile ja vormi pallid.

säilita min 24h, max 48h külmas. Enne küpsetamist hoia toa temp. 2h.

Ära rulli taignarulliga, sest nii vajutad sa taigna kokku ja pizzale ei tekki mõnusaid krõbedaid ääri ja õhumulle.

Originaalapakendis.

In stock

Categories: ,