Jahu pizza napoletano 5kg
15.00 €
Hoolikalt valitud teradest valmistatud spetsiaalne pizzajahu Molino Grassilt.
Kas sa oled tihti mõelnud, miks kodus ei tule pizza või focaccia nii maitsev ja krõbe kui pizzarestoranis? Põhjus on tavaliselt just õige jahu puudumises. Pakume jahu, millest saab kodus valmistada lihtsalt nii pizzat kui ka focacciat.
Pizzajahu on meie popim jahu. Õigel käsitlemisel saab sellest jahust imehea pizzataigna, mis on elastne ja kohev. Ehe Napoli pizzataigen sisaldab vaid jahu, vett , soola, imevähe pärmi või juuretsit. Jahu sobib ka focaccia valmistamiseks, st taignate jaoks, kus on rohkem pärmi ja ka rasva. Sobib segamiseks manitoba jahuga kui teete näiteks pizzakringlit või pirukaid.
Pizza napoletano jaoks:
800 g jahu kohta kasuta ca 2g presspärmi, vett ca 500 ml, 25g soola. Sega kokku, töötle kuni tainas on täiesti ühtlane ja sile ja vormi pallid.
säilita min 24h, max 48h külmas. Enne küpsetamist hoia toa temp. 2h.
Ära rulli taignarulliga, sest nii vajutad sa taigna kokku ja pizzale ei tekki mõnusaid krõbedaid ääri ja õhumulle.
originaal 5kg pakk.
Laos