Palju on aastate jooksul küsitud kvaliteetset Itaalia kohvimeistrite toodangut. Ja nagu kõik itaallased teavad on parim kohvi piirkondades, mis jäävad Roomast lõunasse ehk saapamaa konts ja nina. MyItaly poolt osutus valituks Morettino caffe’ Palermost.
Loodame, et suudame pakkuda sama palju emotsioone ja sõltuvust selle tõelise lõuna itaallasega, nagu seda on suutnud teha Frantoi Cutrera imelised oliiviõlid viimastel aastatel.
Kohvi saab Myitaly toidustuudios Tartus ka proovida. Valmistame nii kohapeal joomiseks kui kaasaostmiseks espressot, cappuccinot ja caffe lattet! Proovi tõelist Itaalia kohvi, sellist nagu Itaalias vaid saab!
NB! UBADE JAHVATAMINE – vastavalt soovile võime Teie poolt tellitud oad jahvatada. Sellisel juhul kirjutage tellimust esitades, millisel viisil soovite kohvi valmistada ning saame valida paraja jahvatusastme.