Maitserännak TRÜHVEL

120.00 

See menüü on mõeldud neile, kes soovivad teada saada trühvlist rohkem.

Grupi suurus miinimum 5 osalejat.

Alessandrol on aastatepikkune kogemus teadurina trühvlite valdkonnas. Ta räägib trühvlist lähemalt mitte vaid köögis kasutamisest vaid ka trühvli sortidest ja kasvatamisest, korjamisest jne.

Toidus kasutame  reeglina musta trühvlit, räägime teistest sortidest.

Alguses pakume suupisteid salaamid- juustud- oliivid mis on trühvlist inspireeritud. Trühvli krõpsud , tarallid ja ahjusoe focaccia trühvliga. Tervituseks pokaal Tenuta Maddalena Tempesta spumante.

Valmistame 3 erinevat rooga. Trühvli risotto, klassikalised trühvli ravioolid (teeme värske pasta) ja teiseks veiseliha trühvliga.

Magus amps on valik meie kookidest, midagi pähklist- võist ja kreemist ning lisaks kohvi- tee.

Ajakulu 4h olenevalt inimeste arvust.

Hind 120eur/osaleja

Kui soov valmistada trühvliõhtusöök valge trühvliga peab arvestaa osalustasu ca  180 eur osaleja.

Trühvli õhtusöögil kehtib broneerimistasu 500 eur.