Pizza koolitus 20.09 kell 18.00

50.00 

Koolituse jooksul saate teada kõik Napoli  pizza saladused kivi- ja elektriahjus. Kuidas käib sõtkumine, kukeldamine, säilitamine, kergitamine ja pizza vormimine.Räägime ja proovime millised katted sobivad Itaalia pizzadele. Igaüks saab endale teha oma pizza!
Lisaks õpime, kuidas kasutada pizzakivi, grillihooaeg lõppemas ja ahjus küpsetamine on ju algamas!

Räägin täpsemalt jahudest mida valida ja mida jätta. Tutvustan ka teisi pizza sorte ja proovime valmis teha ühe suure kartuli focaccia.
Iga osaleja teeb endale koju kaasa ka kaks pizzapalli. Lisaks kaasa ostukoti millel kirjas pizza retsept ja 4 kg erinevaid Molino Grassi jahusid.
Koolituse lõpus teeme ka koos suure magusa pizza!

Koolituse viib läbi Heret Pauskar. Koolitus toimub eesti keeles.

maksimaalselt on grupis 10 inimest.

Kursus kestab  4 tundi.

Kursus toimub Myitaly Toidustuudios LUTSU 3,Tartu, Antoniuse Õu!

Koha kursusel tagab kursuse osaluse eest tasumine. Registreerimiskinnitus e-mail tuleb teile postkasti. Jätke meelde oma tellimuse number ja tulge õigel ajal kohale 🙂

Kui soovite paberkandjal kinkekaarti, siis selle saab soovi korral Myitaly poest  Lutsu 3, Tartu. Oma soovist palume eelnevalt teada anda e-mailile info@myitaly.ee

Kohtade arv PIIRATUD!

 

Laost otsas