Pizza koolitus 15.10 kell 18.00

55.00 

Koolituse jooksul saate teada kõik Napoli  pizza saladused kivi- ja elektriahjus. Kuidas käib kergitamine ning millised katted sobivad Itaalia pizzadele. Igaüks saab endale teha oma pizza!

Iga osaleja teeb endale koju kaasa ka  2 pizzapalli.
koolituse lõpus teeme ka koos suure magusa pizza!

Kuidas teha plaadipizzat ehk focacciat? Mida teha taignaga mis jäi üle? Millist jahu võtta ja mida jätta?

Lisaks õpime, kuidas kasutada pizzakivi, sest grillihooaeg on ju algamas!

Kõik osalejad savad kaasa kolme sorti Molino Grassi jahu  edasiseks harjutuseks!

Koolituse viib läbi Heret Pauskar. Koolitus toimub eesti keeles.

maksimaalselt on grupis 10 inimest.

Kursus kestab  ~2,5 tundi.

Kursus toimub Myitaly Toidustuudios LUTSU 3,Tartu, Antoniuse Õu!

Koha kursusel tagab kursuse osaluse eest tasumine. Registreerimiskinnitus e-mail tuleb teile postkasti. Jätke meelde oma tellimuse number ja tulge õigel ajal kohale 🙂

Kui soovite paberkandjal kinkekaarti, siis selle saab soovi korral Myitaly poest  Lutsu 3, Tartu. Oma soovist palume eelnevalt teada anda e-mailile info@myitaly.ee

Kohtade arv PIIRATUD!

 

Laos